About us

Luuk Post

Vooruitgang

Toen ik klaar was met school heb ik besloten om deze blog te starten.

Mijn eerste post ging over krukas. Ik heb zoveel geleerd van deze motoren en ik kan niet wachten om het goed te gebruiken. Voor deze serie van berichten zal ik betrekking hebben op een aantal basisprincipes op krukas, maar als je wilt een meer gedetailleerde blik op een paar specifieke onderwerpen zullen we later te dekken. Hier is wat je moet lezen als je wilt krukas werking en ontwerp te begrijpen. Ik ga ook mijn persoonlijke ervaring gebruiken om u te helpen de algemene concepten van krukazen te begrijpen. Dit is belangrijk omdat krukassen uw dagelijks leven zullen beïnvloeden. In de volgende paragrafen leren we hoe we je krukassen kunnen gebruiken om een hoog prestatieniveau te bereiken, evenals enige algemene kennis. Laten we beginnen. Wat doen krukassen? Kortom, krukazen fungeren als katrol in de motor. Een katrol is een apparaat waarmee uw motor een wiel kan draaien.

Ik heb veel ervaring omdat ik in 2010 veel heb geholpen met een van de krukasfabrikanten. Ik ben iemand die je kan helpen met je krukazen.

Ik zal mijn best doen om u te helpen als ik kan en als u meer informatie wilt over hoe u een van de beste kwaliteit krukassen in de markt te krijgen, contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken! Ik werk graag met je samen en wil dat je tevreden bent met je aankoop. Mijn bedrijf heeft een zeer hoge reputatie en mijn klanten zijn zeer tevreden met ons, dus dat is wat je moet weten, juist. Als u een probleem heeft met uw krukas en u wilt deze niet aan ons teruggeven, betaalt u ons alleen voor de leveringskosten. Voor een krukas zijn de kosten ongeveer 1,5 - 2,5€ afhankelijk van de hoeveelheid. Ik ben erg blij om bevelen aan te nemen. Laat me een bericht achter en ik zal proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Heeft u een vraag over uw bestelling, neem dan contact met mij op.

Mijn vader vertelde me er altijd over, maar ik dacht altijd dat het een mythe was. Dit is mijn leven. Ik doe niets voor de sport, ik wil gewoon geïnformeerd worden.

En wat is er met krukazen?

Krukassen zijn de verticale as van een versnelling. De lengte en diameter van een crankarm is de meting van hoe lang de verticale as is. Hoe kleiner de crankarm, hoe korter de horizontale dimensie.

In een typische moderne ketting (1x10 tandketting, chainring diameter is 8mm) de crank armen zijn niet te lang en zijn gemaakt van koolstofvezel. Dus de ketting zelf is een stuk koolstof. Wat zijn nu de belangrijkste onderdelen?

Allereerst de crank is de hub. Het is de centrale naaf die is aangesloten op de achteras, het achterwiel, op het voorwiel. Dit is de "hub" of "keten" en ook wel de "chainring".