contacteer mij

Luuk Post

Aanvraagformulier

Als u contact met mij wilt opnemen over een probleem of nieuwsgierig bent naar het onderwerp, neem dan contact op via de sectie Contact of mail me gewoon.

Vergeet niet om je te abonneren op onze blog, want het is de beste manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe berichten, artikelen, evenementen en andere dingen. Als u zich niet wilt abonneren, dat is ook prima, maar ik kan op zijn minst worden gewaarschuwd voor de nieuwe berichten.

Ik ben momenteel in Bali en ik heb wat tijd te sparen, dus stop door een keer en hallo zeggen.

Voor degenen onder u geïnteresseerd, ik ben momenteel werkzaam in Nederland, dus de meest recente berichten zullen waarschijnlijk worden geplaatst in het Engels.

Als je een vraag die je te lui om te beantwoorden in de opmerkingen sectie, voel je vrij om contact met mij op en ik zal mijn best doen om te beantwoorden in het Engels.

Probeer altijd de link te volgen voor uw specifieke model of type fiets. Als u problemen hebt, neem dan contact op met de fabrikant. Als u niet zeker bent over een onderdeel, kijk dan om te zien of je het bestellen. Als u denkt dat er iets mis is met een deel, vraag dan om een terugkeer. Als een fiets in de winkel is en niet werkt, vraag dan om een technische hulp te zien. Neem altijd contact op met de fabrikant. Vraag altijd om meer details. Stuur altijd alle vragen naar de fabrikant.

Vorige week kreeg ik een e-mail van een Duitse man. Hij stuurde me de volgende foto: En ik was verbaasd hoe snel hij ging van "Dit is een beetje oud" naar "We hebben dit in ongeveer tien maanden" en dit alles tijdens het werken als chauffeur en monteur. Dat is een fantastische prestatie, en een zeer coole ervaring! Ik moet hem bedanken.

Opening Hours