Hoe gebruik ik krukazen?

Luuk Post

je moet weten hoe je je krukas moet gebruiken.

En dit bericht zal je laten zien hoe je aan de slag. Ik zal ook een aantal nuttige tips en adviezen die ik nuttig vind. Laten we beginnen. Het eerste wat je moet doen is kiezen voor een crank. Als u een van de cranks die ik hieronder aanbevelen hebt gekocht: A. Dit onderscheidt het van andere artikelen zoals Trek E Mountainbike. Krukazen voor crankshakers B. Cilinderkoppen voor crankshakers C. Banden voor krukassen D. Wielen voor crankshakers E. Kettingen voor crankshakers zou ik u aanraden: A. Krukazen voor crankshakers: De beste krukas is een goede krukas. Maar de beste krukazen voor crankshakers is degenen die goed zijn gemaakt, stevig, en gemakkelijk te vervangen. Dit helpt u uiteraard meer dan Fietskar 2 Zitplaatsen. B. Wielen voor crankshakers: Wielen zijn niet altijd de beste krukas. Een wiel van goede kwaliteit kan zeer nuttig zijn voor krukasonderhoud en voor het bouwen van uw eigen krukazen. Voor crankshakers is het wiel het belangrijkste onderdeel van de krukas. De grootte en vorm van het wiel en de lagers kunnen het belangrijkste zijn. Om deze reden moet u op zoek naar de beste kwaliteit wiel. Echter, er zijn een aantal dingen die een wiel kan niet erg goed voor. Het wordt aanbevolen om te zoeken naar een wiel van goede kwaliteit met hoge kwaliteit lagers. Het lager is de belangrijkste reden waarom krukaslagers niet altijd goed worden. Een kwaliteitslager kan het wiel betrouwbaarder maken en de krukas ook langer laten meegaan bij hoge temperaturen. Ook zal het lager niet slijten zo snel als de rest van de onderdelen in een krukas. Daarom moeten krukaslagers ten minste 10 jaar oud zijn. Dus, zorg ervoor dat de krukas lagers zijn nog steeds goed! Ik heb mijn eigen wielen die 100 jaar oud zijn. Sommige van mijn andere wielen die 10-15 jaar oud zijn nog steeds werken. Er is een verschil tussen goed en oud, moet je in staat zijn om te vertellen welke goed is. Een goed lager zal hebben: Een mooi rond oppervlak om je banden in het achterwiel te kunnen monteren

Grote smering om het lager te smeren. Het lager kan moeilijk in de velg te zetten zijn (vanwege de groeven) dus de smering is erg belangrijk. Welk land produceert krukazen van de hoogste kwaliteit?

Een zeer goede grootte van lager. Het is beter om een groter lager te hebben dan een kleinere, als je geen reserveonderdelen hebt. De grotere is makkelijker op de velg te zetten (bijvoorbeeld de grote lagers op de weg fietsen) Een strakke pasvorm in de velg. Een klein gat zal het wiel niet naar beneden komen op je. Voor mij een groot lager zal een betere pasvorm voor de velg (de grootte die ik liever heb) (dit is een veel voorkomende vraag)

Een grote diameter, en om het nog groter te maken, een kleinere diameter. Hoe groter de velgdiameter, hoe kleiner de kans is dat er een klein gat komt. Dit is een veel voorkomende vraag. In mijn ervaring zijn er niet veel problemen met de grotere diameters, en het is niet moeilijk om de velg te passen op een grote diameter velg.

Waarom zijn de wielen zo groot?

Zoals reeds vermeld, u gebruik maken van een groot lager in een kleinere diameter velg. U er ook voor kiezen om voor een grotere diameter te gaan om de remweg te vergroten, of om meer bochten te nemen. Ik laat de beslissing aan jou over.

U wilt ook een laag zwaartepunt, een meer comfortabele rit. Naar mijn mening is het belangrijkste om te hebben een grote rand en een grote rand rand. En dit onderscheidt dit artikel expliciet van producten zoals krukas vergelijk.