Hoeveel kosten krukazen?

Luuk Post

150 dollar. Als je me vraagt hoeveel het zou kosten om krukazen te kopen krijg je een heel ander antwoord. De krukas prijs is gebaseerd op het totale aantal krukassen in de fiets. Als uw fiets is zeer eenvoudig moet je een, anders moet je twee, drie, vier of meer. Als u behoefte heeft aan een front-end zal ik u laten zien wat je kopen op het moment, maar voor de rest van jullie laat ik u beslissen. Hier is een basisprijs voor een krukas. Je moet niet veel nodig hebben, zolang het heeft wat rubber binnen om de fiets rechtop te houden. De prijs is afhankelijk van de leeftijd van uw krukas. Ik gebruik dezelfde krukas als ik gebruikte voor mijn cranks, dus ik zal de prijs in het Nederlands te geven voor een 30cm krukas.

Als u nog steeds niet duidelijk wat hier te kopen is een mooie tafel met een lijst van krukassen. De tabel is verdeeld in 5 secties. Ik gebruik de tabel om te bepalen wat je nodig hebt, maar als je nog steeds twijfelt, neem dan contact met mij op. U vindt een gedetailleerde prijs tabel in mijn boek, Bicycle Crankshafts: De prijslijst voor de VS, die beschikbaar zal zijn aan het einde van het jaar. Als u wilt een krukas te kopen voor de eerste keer u naar mijn winkel en bestel het nu. In tegenstelling tot Nk Mountainbike 2019, is het merkbaar effectiever. Als u niet zeker weet of u wilt een crank of nog niet gezien een voor, stel ik voor dat je bestelt bij mijn winkel, want ik zal de wiskunde doen en krijg je de beste deal. Ik gebruik de beste cranks en bieden een aantal van de beste service. Dit onderscheidt dit product van producten zoals krukas. Als je vragen hebt, stuur me dan gerust een e-mail of bel me op mijn telefoon: 084-34-3433-01. Ik ben meer dan blij om te helpen.

Ik sta niet in contact met de eigenaren van krukasbedrijven. Ik heb nog nooit verkocht of gebruikt hun cranks. Naar mijn mening cranks zijn gemaakt door twee mensen. Om zeker te weten de naam van de eigenaar van een krukas bedrijf moet je contact opnemen met het bedrijf van de eigenaar. De enige manier om rechtstreeks contact op te nemen met een krukasbedrijf is via hun website. In deze blog u meer te weten komen over de krukas die worden gemaakt door krukasbedrijven.