Waar moet ik krukas kopen?

Luuk Post

Je zou krukas moeten kopen bij een dealer. Dealer is de beste bron om een goede prijs te vinden en ook de dealer zal niet alleen verkopen u krukazen, maar bieden u ook een hele reeks accessoires. De beste manier om krukazen te kopen is via de dealer. Een goede dealer zal in staat zijn om u krukazen te vinden in de prijsklasse die u zoekt. Als gevolg daarvan lijkt het sterker te zijn dan Koelvloeistof Tank. Als je koopt van iemand die je geen krukazen verkoopt, zit je echt in de problemen.

Hoeveel moet ik uitgeven aan krukazen?

De prijs van krukazen wordt bepaald door vele factoren. Allereerst moeten we rekening houden met het type krukas dat je wilt. Ik persoonlijk hou niet van zware, vierkante gevormde krukazen, maar andere krukazen zijn ook niet zo slecht. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan krukazen die een diameter hebben die minder dan 20 mm (0,7 inch) heeft. Er zijn verschillende redenen waarom een bepaald type krukas beter is dan een andere. Laat me u een paar voorbeelden geven:

Sommige krukassen hebben zeer lange schachten. Ze moeten bestand zijn tegen hoge belastingen, zodat ze een hoog intern gebied hebben om de belasting op te vangen. Een krukas met een grotere diameter maakt het ook gemakkelijker om een goede contactpatch met de naaf te bereiken. Sommige krukazen zijn niet zo dik als andere, dus ze hebben een andere vorm in de as. In sommige gevallen zal een krukas met een kleinere diameter met een langere as minder koppel hebben, omdat de diameter lager is. Al deze factoren kunnen helpen bij het hanteren van krukazen, zodat ze kunnen worden gebruikt voor hoge prestaties. Een krukas kan ook een zeer duur onderdeel. Dit komt omdat het niet is gemaakt van aluminium, maar van staal en titanium, en de kosten van de grondstof kan ook meer zijn dan de prijs van de onderdelen in de carter. Krukassen zijn gemaakt van twee delen: de schacht, dat is de schacht die de krukas verbindt met de lagers, en het lager, dat is het deel dat de schacht op zijn plaats houdt.

Hoe een krukas te lezen

De foto aan de rechterkant is van de steel van een 14-24 (16x11/16) met het bovenste lager. Zo ziet het eruit. Overweeg een internlinktestrapport. Zo ziet het eruit na het schoonmaken van de krukas. Dit maakt dit product anders dan andere producten, zoals krukas vergelijk. Als de steel en lager zijn zeer vergelijkbaar, het is niet een moeilijk ding om te begrijpen wat ik het over heb.