Wanneer moet ik krukas kopen?

Luuk Post

koop altijd krukazen! Mijn blog heeft veel informatie over krukazen en ik ben altijd geïnteresseerd om te horen of je een specifieke vraag hebt over krukazen. Ook Cube Kinderfiets 26 Inch kan een start-up zijn. Ik heb een aantal van mijn recente berichten opgenomen in deze blogpost. Hier is mijn lijst van krukas problemen en problemen die ik heb ondervonden bij het bouwen van krukazen.

Als je hulp nodig hebt bij het bouwen van krukazen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen of contact met mij op te nemen op Twitter.

Als u een ervaren krukasbouwer bent en uw ervaring met anderen wilt delen, kan ik u helpen met het bouwen van krukazen. Wanneer is een krukas veilig in gebruik? In het verleden zijn krukassen gebruikt om enkele van de grootste krukas ter wereld te bouwen, zoals de KMC K24. Vandaag de dag worden krukassen niet gebruikt om krukas te bouwen. Ze worden alleen gebruikt voor ophangingssystemen, zoals swingarms, en zijn niet bedoeld voor gebruik met krukazen. Wat is een krukas? Het is een grote, stijve stalen buis die de bovenkant van een swingarm met het frame verbindt. Het kan ook worden gebruikt voor een schorsing systeem, maar dat zal worden beschreven volgende. Het verschil tussen een swingarm en een krukas Een swingarm is een ophanging systeem met een swingarm bevestigd aan een swingarm arm. Als u een van deze, dan bent u het bouwen van een swingarm waarmee u een schorsing systeem (evenals andere dingen zoals een vork en het frame) draaien. Als je geen swingarm hebt, kun je er een bouwen, maar het zal geen krukas zijn. Hoe een swingarm werkt Swingarm is slechts een onderdeel van een ophanging systeem. De meeste ophangingssystemen hebben de armen en swingarm aansluiten op een frame, en de wielen aansluiten op het ophangingssysteem. Als u bijvoorbeeld een band met een diameter van 11 mm hebt en op een 17mm velg rijdt, moet u ook een vork gebruiken. Een swingarm maakt echter geen verbinding met onderdelen van het ophangingssysteem. In plaats daarvan heeft het een kleine diameter, een middenbuis en een hub. De diameter en de grootte van het frame en de wielen moeten hetzelfde zijn, en de naaf kan elke diameter (we niet echt de zorg over de binnenste diameter van een hub op dit punt). De hub zal meestal komen met de schorsing, of op zijn minst een veer, en een kleine hoeveelheid ketting om de diameter te controleren. Het frame zal worden gebruikt om de naaf te verplaatsen en ook om de arm in beweging te krijgen. De armen, naast de wielen, fungeren ook als een veer en een dragende. De veer wordt tegen de zijkant van het frame gehouden met een lager (hetzelfde lager dat de naaf verbindt met het ophangingssysteem) en het lager trekt de naaf naar voren om het gewicht van de arm te compenseren. krukas vergelijk is ook een proefrit waard.