Welk land produceert krukazen van de hoogste kwaliteit?

Luuk Post

Polen.

En mijn antwoord is altijd: Dat komt omdat het hier gemaakt is. De enige krukazen die ik gebruik zijn uit Polen. Daarom is er maar één krukas. Als je mij vraagt welk land de beste krukazen produceert, zeg ik je: Polen. En ik ben er trots op. Het is de beste.

Ik hoop dat dit geen verrassing is. Maar het is niet iets dat ik leuk vind.

De waarheid is dat ik vroeger een anti-Europeaan was. En dat kan echt opmerkelijk zijn, als je het vergelijkt met Dakdrager Winkel. Ik was een groot voorstander van de EU en van de gemeenschappelijke markt. Ik ben niet tegen alles wat Europees is, natuurlijk. Wat ik wel vreemd vind, is wanneer ik een chagrijnig persoon in mijn Facebook-feed zie. Een van de belangrijkste klachten die ik hoorde over de chagrijnige chagrijnige is dat we de EU moeten verlaten. Of een ander land. Dit is volledig vals. Ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik denk dat het nuttig zou zijn als ik een aantal voorbeelden en wat informatie over het onderwerp kan geven. Overweeg een internlinktestrapport. Ik zal de redenen voor elk geven. Laten we beginnen met de belangrijkste: de EU is een goed voorbeeld van het belang van handelsovereenkomsten voor de ontwikkeling van economieën. Dat was al vele jaren niet het geval, dus nu hebben we het TTIP en de CETA en hebben we het voor het eerst in de 21ste eeuw over handelsovereenkomsten. Dit zal meer voordelen opleveren voor bedrijven.

Laten we teruggaan een beetje naar toen ik voor het eerst schreef deze blog:

Een paar jaar geleden, toen ik begon deze blog dacht ik dat handelsovereenkomsten waren alleen voor kleine bedrijven en het bedrijfsleven. Maar ik zag de grote veranderingen in de ontwikkeling van economieën in de jaren negentig en ik zag dat het belangrijk is voor mij om dit verhaal te delen. Als gevolg daarvan is het zeker logischer dan Regels Kinderzitje Auto. We bevinden ons nog in de beginfase van onze economische geschiedenis en we zullen de grote veranderingen zien, en in het bijzonder van de financiële sector, die veel sneller groeit dan de economie als geheel.

Een van de meest interessante ontwikkelingen is dat handelsovereenkomsten zijn gebruikt om de nationale soevereiniteit te ondermijnen en mondiale regels vast te stellen ten behoeve van de grote multinationals. Hoe gebruik ik krukazen? De handelsovereenkomsten tussen de EU en de VS zijn bijzonder schadelijk voor de ontwikkeling van kleine landen als Nederland. Ze werden in het geheim geschreven door grote bedrijven zonder openbare raadpleging en ze zetten een nieuw systeem in het internationale handelssysteem.